Samenwerkingspartners van Aanzet
Feest!

Aanzet bestaat 10 jaar!

Op 9 september 2019 bestaat Stichting Aanzet 10 jaar!

De start van ons jubileumjaar willen we graag samen met onze samenwerkingspartners, leerkrachten en pedagogisch medewerkers in onderwijs en opvang, relaties bij de gemeentes Vlaardingen, Schiedam en Maassluis, medewerkers en vrijwilligers vieren. Wij nodigen u van harte uit voor een feestelijke bijeenkomst op maandag 9 september 2019, van 16:00 tot 19:00 uur in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen.

De ingrediënten van deze middag:
  • Een hartelijk welkom met een hapje en een drankje;
  • De inspirerende theatershow “Language” van Vanja Rukavina van het Nationaal Toneel;
  • Volop gelegenheid om alle medewerkers van Aanzet en alle samenwerkingspartners in onderwijs en opvang te ontmoeten;
  • Een buffet met heerlijk eten.

Wij willen graag weten of wij op jouw komst mogen rekenen. Meld je aan voor 1 juli 2019 via de button 'inschrijven'

Tot ziens op 9 september in de Stadsgehoorzaal!

Met onze partners in onderwijs en opvang, de gemeentes Schiedam, Vlaardingen en Maassluis en met ouders vergroten we de ontwikkelings- en onderwijskansen van kinderen van 0 tot 13 jaar. Samen gaan we op weg naar een mooie toekomst!

Marry Broek