Training: Allemaal taal

Werk je in de kinderopvang en voldoet je taalniveau niet aan het wettelijk verplichte niveau 3F? Met de speciaal ontwikkelde taalmethode Allemaal Taal bereik je snel het vereiste taalniveau.

Bestemd voor
Pedagogisch medewerkers in de kinderopvang en peuteropvang

Doel
Het verhogen van het taalniveau van pedagogisch medewerkers naar het vereiste niveau 3F

Werkwijze
Om uw beginniveau te kunnen bepalen start de training met een instaptoets. Tijdens zestien bijeenkomsten in een groep van maximaal zestien deelnemers, krijg je les van een gediplomeerd docent. Na het behalen van de eindtoets ontvang je een certificaat.

Stichting Aanzet biedt maatwerktrajecten Allemaal Taal aan. Afgestemd op de vraag van de opdrachtgever en aansluitend bij het niveau van de deelnemers.

Adviseur

Ans de Haan