Aanzet online!

14-04-2020

Binnen Stichting Aanzet hebben we in de Coronatijd een online aanbod voor ouders.

Onze medewerkers houden contact met ouders via telefoon en Whatsapp. Ze geven tips en adviezen, organiseren praktische hulp en verbinden ouders met elkaar. We overleggen ook met scholen en kinderopvang wat we kunnen doen om de ouders en kinderen te ondersteunen.
Samen Leren online
Mandy vertelt in een korte video hoe we contact houden met de gezinnen. We delen tips via de Instagrampagina van Samen Leren.

LiftjeLeven online
Voor het actieprogramma LiftjeLeven organiseren Zoom-bijeenkomsten met de deelnemers.

Peuterconsulenten
Bahar vertelt in een video hoe onze peuterconsulenten in de Coronatijd ouders van peuters met een VVE indicatie 'op afstand' ondersteunen bij de inschrijving voor peuteropvang.

Het Peuterlab thuis
Op ons YouTube kanaal publicen we iedere dinsdag en donderdag een video met leuke en leerzame Peuterlab activiteiten voor thuis

De Boekfiets
Onze Boekfiets kan in de Coronatijd niet uitrijden naar locaties om voorleesplezier te brengen aan kinderen en ouders. NIEUW! Vanaf deze week verschijnt er op het YouTubekanaal van de Boekfiets iedere week een video met een leuk bewegingsversje.

Zo ondersteunen en helpen we ouders in deze moeilijke Coronatijd!