Aanzet organiseert VVE conferentie 'VVE, vertel je mee?'

09-09-2019
Op woensdagmiddag 6 november 2019 organiseert Stichting Aanzet, in samenwerking met de gemeente Vlaardingen, de jaarlijkse VVE conferentie. Dit jaar is het thema 'VVE, vertel je mee?' Kinderboekenschrijver Hans Hagen geeft een lezing over de kracht van het vertellen van verhalen bij de taalontwikkeling van kinderen.
Pedagogisch medewerkers, leerkrachten, intern begeleiders, schooldirecteuren en managers in de kinderopvang, kortom iedereen die is betrokken bij voor- en vroegschoolse educatie, zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden. Zij kunnen ook deelnemen aan interessante workshops. Zo deelt Aanzet kennis, nieuwe inzichten en inspiratie aan professionals die dagelijks met voor- en vroegschoolse educatie werken.

Lees meer informatie over de workshops en meld je aan voor 18 oktober.