Aanzet van start met coördinatie Steunpunt Inburgering in Schiedam

21-01-2022
Sinds januari coördineert Aanzet het Steunpunt Inburgering (voorheen Het Trefpunt) in de Kansenfabriek in Schiedam. Bij het Steunpunt Inburgering kunnen nieuwkomers terecht met uiteenlopende vragen. Zij krijgen informatie, advies en coaching op maat en/of worden passend doorgeleid.
Sinds 1 januari 2022 voert Stroomopwaarts de nieuwe Inburgeringswet uit voor de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Vanuit het Steunpunt Inburgering geven medewerkers van Stroomopwaarts persoonlijke begeleiding aan de inburgeraars.

In dit filmpje vertellen de wethouders waarom ze blij zijn met de verbeteringen die de wet brengt voor zowel de inburgeraars en als de stad: Beter en sneller inburgeren voor nieuwe stadgenoten.

Voor meer informatie over het Steunpunt Inburgering in Schiedam kun je contact opnemen met Safah Dabbagh van Aanzet via e-mail s.dabbagh@stichtingaanzet.nl

RSIN: 803881526