Dag van de Vrijwilliger

07-12-2020
Vandaag vieren we de nationale Dag van de Vrijwilliger. We dragen onze voorleesvrijwilligers van de VoorleesExpress en van de Boekfiets een warm hart toe! We bedanken hen in dit bijzondere jaar voor hun creatieve inzet en flexibiliteit. Samen vinden we manieren om in contact te blijven met gezinnen. Samen vergroten we kansen voor kinderen!
Mede namens de Gemeente Schiedam en de Gemeente Vlaardingen bieden we onze vrijwilligers een attentie aan. Vanaf 7 december kun je op de website www.schiedambedankt.nl of www.vlaardingenbedankt.nl een cadeautje uitzoeken.

Wil jij ook kinderen helpen bij het leren van de Nederlandse taal? Wil jij je een uurtje per week inzetten als voorlezer bij de VoorleesExpress of bij de Boekfiets? Neem contact met ons op via deze pagina. We gaan graag in gesprek om jouw mogelijkheden te bespreken. Gezinnen in Schiedam en Vlaardingen ontvangen je met open armen.