De Boekfiets liedjes zijn uit!

05-03-2021
In de afgelopen maanden is er achter de schermen bij de Boekfiets hard gewerkt aan de Boekfiets Beweegliedjes. Het album met tien leuke liedjes voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar is nu uit! Je vindt de Boekfiets Beweegliedjes op alle streamingsdiensten zoals Spotify, iTunes en Soundcloud.

Leuk om samen met kinderen mee te zingen: thuis, op school en in de kinderopvang!
De Boekfiets pakt laaggeletterdheid bij de wortel aan door kinderen op jonge leeftijd veel met taal bezig te laten zijn, op een laagdrempelige en speelse manier. In 2020 verschenen de Boekfiets Bewegingsversjes op YouTube. De Boekfiets Beweegliedjes dragen nu een steentje bij.

Wil je meer weten over de Boekfiets? Wil je de Boekfiets ook in jouw regio laten rijden? Kijk op www.boekfiets.nl en bel ons!