De Vlaardingse Zomerschool is deze zomer weer geopend

24-03-2021
De Vlaardingse Zomerschool van Stichting Aanzet is deze zomer weer geopend in de laatste twee weken van de zomervakantie, van maandag 16 t/m woensdag 25 augustus.

Leerlingen na de zomervakantie de overstap maken naar de eerste of tweede klas van het voortgezet onderwijs kunnen gratis meedoen.

Stay Connected

Het thema van de Vlaardingse Zomerschool in 2021 is ‘Stay Connected’ oftewel blijf in verbinding! ’s Ochtends krijg je op een verfrissende manier les van docenten van het voortgezet onderwijs. ‘s Middags ontdek je tijdens leuke, stoere, sportieve en creatieve activiteiten hoe je het beste uit jezelf en uit samenwerken met anderen kunnen halen.

Je wilt meedoen aan de Vlaardingse Zomerschool omdat je:

• je kennis op het gebied van rekenen en taal wilt opfrissen voor de start van een nieuw schooljaar
  • wilt kennismaken en vriendschappen wilt sluiten met andere leerlingen
  • wilt meedoen aan afwisselende sportieve en avontuurlijke activiteiten
  • wilt kennismaken met vakken en met docenten van het voortgezet onderwijs
  • in de laatste weken van de zomervakantie alvast in het schoolritme wilt komen
  • goed voorbereid het nieuwe schooljaar in wilt gaan!

Wil je meedoen?

Meld je aan via de knop inschrijven op onze website Wacht niet te lang! Er is plek voor 30 leerlingen, vol = vol.