Derde bijeenkomst Platform PiT! over Beleid & Coaching

22-06-2020
Vandaag vond de derde bijeenkomst van Platform PiT! plaats. Met veertien deelnemers van negen kinderopvangorganisaties gingen we in op het thema 'Beleid & Coaching, de passende vaardigheden'.
Het aantal deelnemers aan deze bijeenkomst was beperkt, zodat we de 'anderhalve meter' goed konden waarborgen.

Na een informatieve inleiding, gingen de deelnemers aan de slag met oefenen met intervisiesessies. We gingen in op het contracteren van pedagogisch medewerkers en op verschillende niveau's verdiepend vragen stellen. De deelnemers boden ook elkaar praktische handvatten: kennis delen is kracht!

Wil je deelnemen aan de volgende bijeenkomst van ons kennis- en netwerkplatform Platform PiT? Word lid en meld je aan voor de volgende bijeenkomst op maandag 5 oktober.