Even voorstellen... Esther Brandse

09-12-2019
We heten onze nieuwe collega Esther Brandse van harte welkom! Zij is op 1 december jl. als coördinator en MT-lid gestart bij Stichting Aanzet.
Esther brengt een schat aan ervaring in de sociale sector mee, onder andere als manager, hoofddocent, projectleider en zelfstandige. Zij was onder andere aanspreekpunt bij gemeenten op het gebied van preventie, het maatschappelijk werk en vrijwilligers. Ook was zij portefeuillehouder van projecten op het gebied van ontwikkelingsstimulering, opvoedingsondersteuning en (jeugd-) hulpverlening.

Als verandermanager had zij in verschillende contexten de verantwoordelijkheid voor externe contacten en coördinatie van activiteiten binnen het CJG, de kinderopvang en Brede Scholen, VVE, Stapprogramma’s, Contactmoeders, kinder- en jongerenwerk. Daarnaast heeft Esther ervaring als leidinggevende en hoofddocent aan de Hogeschool Arnhem/Nijmegen, Instituut Sociale Studies, afdeling pedagogiek.

De aandachtsgebieden waar Esther bij Stichting Aanzet mee van start gaat zijn:

Esther maakt binnenkort een kennismakingsrondje bij onze samenwerkingspartners in onderwijs en opvang en bij de gemeenten Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.