Ouders, pedagogisch medewerkers en leerkrachten
Coaching en opvoedingsondersteuning

Familieklas

IKC De Ark heeft een Familieklas. De Familieklas is een methodiek voor kinderen met afwijkend gedrag en/of leerwegondersteunende behoeften. De Familieklas brengt drie pijlers bij elkaar: het kind, de ouders en de pedagogisch medewerker en/of leerkracht in het IKC of op school.

Samenwerkingsverband
De Familieklas bij IKC De Ark is een samenwerking tussen IKC De Ark, Samenwerkingsverband 'Onderwijs Dat Past', Minters, Stichting Horizon, Stichting Aanzet en de gemeente Vlaardingen.

Een consulent van Aanzet is in de Familieklas voor peuters en kleuters aanwezig om aan ouders advies en ondersteuning op pedagogisch vlak te bieden.

Coördinator

Eva Thier