Get smart en ontdek je talent bij de Vlaardingse Zomerschool

16-02-2022
De Vlaardingse Zomerschool is geopend in de laatste twee weken van de zomervakantie: van maandag 8 t/m woensdag 17 augustus.

Het thema van 2022 is Get smart en ontdek je talent! Alle leerlingen die na de zomervakantie naar de eerste of tweede klas van het voorgezet onderwijsgaan, kunnen GRATIS meedoen!
Bij de Vlaardingse Zomerschool fris je ’s ochtends je kennis op van Nederlands, rekenen en Engels. Je krijgt hulp van docenten uit het voortgezet onderwijs. ‘s Middags ontdek je je talent tijdens avontuurlijke, sportieve en creatieve activiteiten. Je leert hoe je het beste uit jezelf en uit samenwerken met anderen kunt halen.
Vervelen is geen optie en saai is de Vlaardingse Zomerschool zeker niet! Na twee weken start je met een rugzak vol opgefriste kennis en zelfvertrouwen in de eerste of tweede klas van het voortgezet onderwijs.

Bij de Vlaardingse Zomerschool:
• fris je je kennis van rekenen en taal op
• maak je nieuwe vrienden
• doe je mee aan avontuurlijke en sportieve activiteiten
• ga je op bedrijfsbezoek en krijg je een gastles bij een interessant bedrijf
• maak je kennis met vakken uit het voortgezet onderwijs
• bereid je je goed voor op het nieuwe schooljaar!

Meedoen aan de Vlaardingse Zomerschool is GRATIS met dank aan Fonds Schiedam Vlaardingen, de gemeente Vlaardingen en de Vlaardingse schoolbesturen in het primair en voortgezet onderwijs: UN1EK Onderwijs en Opvang, Wijzer in Opvang & Onderwijs, Lentiz, St-Jozefmavo en Het College Vos. We werken samen met Petje af Waterweg. We vragen je aanwezigheid en enthousiaste deelname aan het ochtend- en middagprogramma.

Ben je enthousiast?
Meld je dan voor 1 mei 2022 via stichtingaanzet.nl/vlaardingsezomerschool
Er is plek voor 30 leerlingen: vol = vol.

RSIN: 803881526