Grip op je geld en gezondheid: LiftjeLeven!

15-05-2020
In deze onzekere Coronatijd is het fijn om grip te houden op je geld en je gezondheid. In september 2020 start ons actieprogramma LiftjeLeven in Het Buurtpunt Groot Ambacht in Vlaardingen. Wil je werken aan je financiën, je gezondheid en een duurzame leefstijl? Meld je aan!
Wat ga je doen?
In twaalf bijeenkomsten op dinsdagavond werk je aan jouw persoonlijke doelen op het gebied van je financiën, je gezondheid en een duurzame leefstijl. Het LiftjeLeven cursusboek geeft inspiratie. Je krijgt persoonlijke begeleiding van de cursusleider en alle deelnemers motiveren elkaar.

Je eerste besparing is snel gemaakt! Meedoen aan LiftjeLeven is gratis!

Aanmelden
Bel voor informatie of meld je aan bij de cursusleider Kirsten Ebeli via tel 06 12 75 89 20. Of stuur een e-mail naar k.ebeli@stichtingaanzet.nl Kirsten neemt contact met je op. Er is plek voor 12 deelnemers: vol=vol.

Wil je meer weten?
Op maandag 15 juni om 10.30 uur en donderdag 18 juni om 20.00 uur organiseren we een vrijblijvende online informatiebijeenkomst. Kirsten vertelt over het programma en je kunt je vragen stellen. Bel of stuur een mail aan Kirsten om je aan te melden.

Waar en wanneer?

De cursus vindt plaats in Het Buurtpunt Groot Ambacht, Rotterdamseweg 176 in Vlaardingen.

Vanaf dinsdag 15 september t/m 8 december, op dinsdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. De inloop is vanaf 18:45 uur.