Jaarverslag Vlaardingse Zomerschool 2020

27-11-2020
In 2020 was de Vlaardingse Zomerschool van 17 tot en met 26 augustus 2020 voor de tiende keer geopend. Het thema was ‘Tien uit tien, haal het beste uit jezelf!’ Ondanks of misschien wel dankzij de coronamaatregelen een bijzondere jubileumeditie! In het jaarverslag lees je wat de leerlingen hebben gedaan en hebben geleerd bij de Vlaardingse Zomerschool.
De tiende editie van de Vlaardingse Zomerschool was een succes! Met dank aan het team voor het leerzame en leuke programma, het Lentiz | Geuzencollege voor de gastvrijheid, de sponsors: de gemeente Vlaardingen, het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en alle Vlaardingse schoolbesturen voor primair en voortgezet onderwijs.

In 2021 is de Vlaardingse Zomerschool geopend in de laatste twee weken van de zomervakantie, van maandag 16 t/m woensdag 25 augustus 2021. De aanmelding is geopend via www.stichtingaanzet.nl/vlaardingsezomerschool!