Kansdenkers gezocht

18-02-2022
Onze doelstelling is het vergroten van ouderbetrokkenheid en onderwijskansen van kinderen. Ben jij een

Kansdenker

en wil jij je inzetten voor gezinnen die een extra steuntje in de rug nodig hebben? Beweeg je je gemakkelijk tussen diverse werelden en culturen? Wil je onderdeel worden van een team dat in ontwikkeling is en zichzelf uitdaagt? Dan ben jij de aanwinst naar wie wij op zoek zijn!
Je bent een laagdrempelige, flexibele en betrokken professional. Je vindt het een uitdaging om te werken met een superdiverse doelgroep. Je bent een kansdenker en je wilt je inzetten voor gezinnen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Jij bent de peuterconsulent die wij zoeken!

Je bent een verbinder. Je ziet overal haakjes voor samenwerking tussen Aanzet, school, ouders en de wijk. Dan zou jij zomaar de ouderconsulent kunnen zijn die wij zo hard nodig hebben!

Herken je jezelf in het profiel voor deze functies? Bekijk dan de vacature en solliciteer direct.

Je bent welkom bij Aanzet!

RSIN: 803881526