Lift je Leven in Vlaardingen

07-10-2019
In schooljaar 2019-2020 organiseert Stichting Aanzet in vier wijken in Vlaardingen de cursus Lift je Leven.  In twaalf weken leren deelnemers hoe zij een (financieel) gezonde en duurzame leefstijl kunnen aanhouden.

De deelnemers komen wekelijks bij elkaar onder begeleiding van een speciaal getrainde begeleider. Bij de start van het programma geven deelnemers aan wat zij graag willen veranderen of bereiken op het gebied van financiën, gezondheid en/of een duurzame leefstijl. De cursus is ook geschikt voor laaggeletterden. Voor deze groep is er speciaal lesmateriaal.
Je kunt vrijblijvend meedoen aan een introductiebijeenkomst waarna je besluit om je aan te melden voor de cursus. De eerste besparing is snel gemaakt: deelname aan Lift je Leven is gratis!

De introductiebijeenkomsten vinden plaats bij:
- IKC De Ark (locatie Baarnhoeve 4) op vrijdag 21 november 2019, van 10:30 tot 11:30 uur;
- Kindcentrum Prins Willem Alexander op vrijdag 6 december 2019, van 09:00 tot 10:00 uur;
- CBS Het Visnet op maandag 27 januari 2020 van 09:00 tot 10:00 uur.
Je hoeft je niet vooraf aan te melden: je bent welkom!

Hoe meer je geeft, hoe meer je krijgt, dat is het principe van Lift je Leven.