LiftjeLeven met Aanzet

11-02-2021
In deze onzekere Coronatijd is het fijn om grip te houden op je geld en je gezondheid. In maart 2021 start het actieprogramma LiftjeLeven. Iedereen mag meedoen! Wil jij goed met je geld omgaan? Wil je een gezonde en groene leefstijl aanleren? Doe dan mee en LiftjeLeven!

Wat ga je doen?

Onder begeleiding van de cursusleider werk je aan jouw persoonlijke doelen voor je financiën, je gezondheid en een duurzame leefstijl. Het LiftjeLeven actieboek geeft inspiratie. Het programma is ook geschikt voor mensen die de Nederlandse taal nog niet goed beheersen.

Waar en hoe?

We starten in maart met een online programma. Later in het het jaar organiseren we ook fysieke bijeenkomsten. Samen bespreken we de wensen van deelnemers en onze mogelijkheden voor een actieprogramma op maat!

Wat kost het?

Je eerste besparing is snel gemaakt! Meedoen aan LiftjeLeven is gratis!

Aanmelden

Bel voor informatie of aanmelding naar cursusleider Kirsten Ebeli via tel 06 12 75 89 20 of stuur een e-mail naar k.ebeli@stichtingaanzet.nl