LiftjeLeven weer van start

10-01-2022
Op 1 februari 2022 gaat ons actieprogramma Liftjeleven weer van start. Iedereen die een goed voornemen heeft om in 2022 beter om te gaan met geld, groen en een gezonde leefstijl mag GRATIS meedoen. Het programma bestaat uit twaalf bijeenkomsten.
Samen met de programmabegeleider werk je in twaalf weken aan jouw persoonlijke doelen en voornemens. In het LiftjeLeven actieboek vind je inspiratie en tips om je doelen te behalen.

De fysieke bijeenkomsten starten op dinsdag 1 februari van 19.00 tot 21.00 uur in het Buurtpunt Groot Ambacht aan de Rotterdamseweg 176 in Vlaardingen.

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Het is leuk om andere mensen te ontmoeten en ervaringen te delen. Je inspireert en motiveert elkaar.

Wil je meer informatie over het actieprogramma LiftjeLeven? Of wil je je direct aanmelden? Neem contact op met ouderconsulent Kirsten Ebeli via e-mail k.ebeli@stichtingaanzet.nl Of bel Kirsten via 06 12758920.

DEELNAME AAN LIFTJELEVEN IS VOLLEDIG GRATIS!

RSIN: 803881526