Nieuwe collega's

26-08-2021
Het nieuwe schooljaar gaat van start! We verwelkomen nieuwe collega's bij Aanzet. Susan Kole en Dieuwertje Roukema starten in hun rol als projectmanager en MT lid.
Susan Kole werkte in het primair onderwijs in de regio Utrecht o.a. als leerkracht, locatieleider en directeur. Deze kennis en ervaring brengt zij mee in haar nieuwe functie bij Aanzet. Dieuwertje Roukema werkte als adviseur/projectmedewerker Sociaal Domein bij de gemeente Vlaardingen. Zij brengt waardevolle ervaring op de thema's onderwijs, zorg en armoede, wijkcentra/buurtpunten, subsidiecoördinatie, eenzaamheid en de website Opgroeien in Vlaardingen mee.

We zijn blij met deze nieuwe collega's in ons team. We wensen Susan en Dieuwertje veel werkplezier bij Aanzet!