Nieuwe directeur voor Aanzet

30-11-2020
In december bereikt Marry Broek, directeur van Stichting Aanzet de pensioengerechtigde leeftijd. Dat betekent dat zij eind december afscheid neemt bij Aanzet. Per 1 december is Barbara Berkelaar door het bestuur aangesteld als nieuwe directeur/aankomend bestuurder van Aanzet.

Britt Planken maakte een video van het dubbelinterview waarin Marry terugkijkt op haar lange loopbaan bij Aanzet en Barbara zich voorstelt en vertelt over haar plannen en ambities bij Aanzet.
In december trekken Barbara en Marry samen op, zodat de organisatie van Stichting Aanzet per 1 januari 2021 aan Barbara kan worden overgedragen. Barbara stelt zich binnenkort persoonlijk voor aan alle relaties en samenwerkingspartners van Aanzet.

Half december organiseren we een - door de coronamaatregelen aangepast - afscheid voor Marry Broek. Relaties hebben hierover bericht ontvangen.