Aanzet organiseert NT2 webinar voor professionals

28-01-2021
Op maandagmiddag 8 maart en woensdagmiddag 24 maart 2021 organiseert Stichting Aanzet i.s.m. nieuwkomersschool De Globe een webinar over NT2 en meertaligheid in de kinderopvang en het basisonderwijs.

Het thema van het NT2 webinar is:

One, dwa, trois… vier meertaligheid!

Deskundige sprekers delen hun kennis en praktische tips over het onderwerp.

Dr. Frederike Groothoff is expert op het gebied van meertaligheid in het onderwijs. Zij geeft een inspirerende lezing over waarom en hoe verschillende thuistalen en culturen een plekje kunnen krijgen in de kinderopvang en het onderwijs.

Dr. Martine Van der Pluijm promoveerde in 2020 op een onderzoek waarvoor zij het programma Thuis in Taal ontwikkelde. Zij vertelt over de uitkomsten van dit onderzoek.

Myrthe Stuit is werkbeleider bij Peuter & Co. Zij deelt haar ervaringen en tips vanuit het werken vanuit Thuis in Taal met ouders in de praktijk van Rotterdamse (peuter)scholen.

Professionals die zijn betrokken bij NT2 onderwijs in Gemeente Vlaardingen: leerkrachten, pedagogisch medewerkers, IKC- en schooldirecties en managers in de kinderopvang. Aan deelname aan het webinar zijn geen kosten verbonden.

Meld je online aan voor het webinar op een datum naar keuze via deze pagina.