Professionals in opvang en onderwijs
NT2 conferentie

Save the date! Op woensdagmiddag 11 januari 2023 organiseren Aanzet en de Globe een NT2 conferentie over het thema

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Karim Amghar geeft een lezing. Karim is een Nederlandse schrijver, programmamaker,  televisiepresentator, onderwijsprofessional, trainer en docent van Marokkaanse afkomst. Voor de NTR presenteerde hij o.a. de vierdelige serie: Karim Pakt Zijn Kans over kansenongelijkheid en diversiteit in het onderwijs.

Na de lezing van Karim kun je deelnemen aan een workshop naar keuze.

Datum en tijdstip

De NT2 conferentie vindt plaats op woensdagmiddag 11 januari 2023 van 14:30 tot 17:00 uur.

Voor wie?

Professionals die zijn betrokken bij NT2 onderwijs in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis: leerkrachten, intern begeleiders, onderwijsassistenten, leraarondersteuners en IKC- en schooldirecteuren.

Save the Date!

Reserveer woensdagmiddag 11 januari 2023 in je agenda. Na de herfstvakantie volgt de uitnodiging met het programma en de workshops. Dan kun je je aanmelden.

Adviseur

Hanneke van Gelder