Online afscheid van Marry Broek

16-12-2020
Op dinsdagmiddag 15 december vierden we met alle collega’s van Aanzet tijdens een digitale bijeenkomst het afscheid van onze directeur Marry Broek. Zij gaat met pensioen!
Marry heeft 34 jaar bij Aanzet gewerkt, waarvan de laatste zes jaar als directeur. Met ‘Marry, de musical’ door Theatergroep Plankgas, met mooie woorden van onze samenwerkingspartners, een ‘reis door de tijd’ door Angelien Albers van Gemeente Vlaardingen, de grote Aanzet kerstquiz, een boekje en cadeautjes van collega's en een ontroerende afscheidsspeech van Marry. Vijfendertig laptops en iPads gloeiden van collegiale warmte.

We bedanken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit bijzondere afscheid. We wensen Marry en haar man Paul gezondheid en geluk voor de komende jaren. Dank voor alles. Geniet van je pensioen!