Op avontuur met het Peuterlab en Kleuterlab

13-06-2022
In de zomervakantie gaan alle peuters en kleuters samen met hun ouders op avontuur in park ’t Hof in Vlaardingen!
Het Peuterlab en Kleuterlab Avonturenpad is een speurtocht in park ’t Hof met leuke vragen en opdrachtjes.
Zo kunnen peuters en kleuters en hun ouders in de zomervakantie samen blijven oefenen met taal. Na de speurtocht krijgen kinderen met de coupon in de brochure een gratis waterijsje in Pannenkoekenhuis 't Hof.

Vanaf deze week worden de Peuterlab en Kleuterlab Avonturenpad brochures uitgedeeld op alle locaties waar Aanzet het Peuterlab en Kleuterlab uitvoert.

Meer inspiratie? De Peuterlab thuis video’s geven inspiratie voor leuke en leerzame spelletjes die ouders en kinderen in en om het huis samen kunnen spelen. De video’s van het Peuterlab thuis vind je op de website www.peuterkleuterlab.nl/thuis

RSIN: 803881526