Speel- en voorleesmiddag in Schiedam

21-06-2019
Op woensdagmiddagen 12 en 26 juni en 17 juli organiseren we samen met De Bibliotheek Schiedam, CJG Rijnmond, Home-Start Schiedam, Mamacafe Schiedam en Speelotheek Ikkie een speel- en voorleesmiddag voor ouders en kinderen van 0 tot 12 jaar.
Wat is er te doen?
Bij de Boekfiets kun je luisteren naar een leuk verhaal, er zijn gezonde hapjes en drankjes, je kunt boeken lezen en voorlezen, kennis maken met het gratis BoekStart koffertje voor baby's, spelletjes spelen, andere ouders ontmoeten en samen spelen met andere kinderen.

Voor wie is het?
Alle kinderen van 0 tot 12 jaar en hun ouder/verzorger(s) zijn welkom. Aanmelden is niet nodig: de toegang is gratis!