Directeur / aankomend bestuurder

Stichting Aanzet is een deskundige partner voor ouders, voor professionals in onderwijs en opvang en voor gemeentes. Met diverse projecten, producten en trainingen op het gebied van onderwijs, opvoeding, ouderbetrokkenheid en (taal)ontwikkeling vergroot Stichting Aanzet de mogelijkheden en ontwikkel- en onderwijskansen van kinderen.

Samen vergroten we de onderwijskansen van kinderen zodat zij hun talenten kunnen ontdekken, benutten en ontwikkelen. Met het oog op een mooie toekomst!

Word jij de nieuwe directeur / aankomend bestuurder van Stichting Aanzet?

• Ben jij die maatschappelijk ondernemer die stuurt op innovatie, ontwikkeling en de strategie van Aanzet op de langere termijn?
  • Geef jij daaraan vorm en inhoud, samen met je MT en een enthousiaste, sociaal bewogen en professionele werkgemeenschap?
  • Zet jij professionals in hun kracht en stuur je op hun ontwikkeling?
  • Kun jij de (forse) groei van Aanzet managen en daartoe de organisatie nog verder inrichten?
  • Heb je bedrijfsvoerende ervaring?
  • Bouw jij verder aan de profilering van Aanzet in de regio?
  • Verpersoonlijk jij de waarden van Aanzet: Betrokken, Laagdrempelig, Professioneel en Pro-Actief?
Lees de uitgebreide profielschets voor deze functie op de website van ETTES Search.

Uiteindelijk ben je gemotiveerd voor wat Aanzet wil bereiken voor de ontwikkel- en onderwijsmogelijkheden voor kinderen. En hoe je dat met elkaar mogelijk maakt in een omgeving met een grote diversiteit aan achtergronden en culturen.

Dit maakt jou tot de directeur/aankomend bestuurder die Aanzet zoekt!

Deze vacature ontstaat vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd aan het eind van dit jaar van onze huidige directeur, Marry Broek.

Ben je geïnteresseerd?
Aanzet laat zich in de werving en selectieprocedure ondersteunen door ETTES Search. Neem voor inhoudelijke of procedurele vragen contact op met Annette Ettes, senior consultant via telefoon 06 21 99 39 05. Dat kan ook per e-mail via info@ettessearch.nl

Wil je solliciteren?
Je sollicitatie voorzien van een korte motivatie en CV, kun je tot 15 augustus sturen naar info@ettessearch.nl ter attentie van Annette Ettes, o.v.v. vacaturenummer 2015AE.

Verdere procedure
Het gaat om een gelijktijdige interne en externe werving. ETTES Search verricht de voorselectie en begeleidt het vervolgtraject. En gaat daarbij uiteraard vertrouwelijk te werk.

De eerste gespreksronde met de selectiecommissie vindt plaats in week 36, vanaf 31 augustus. Het streven is om het traject in september 2020 af te ronden met een benoeming.