VACATURE DIRECTEUR / AANKOMEND BESTUURDER

15-06-2020
Stichting Aanzet is een deskundige partner voor ouders, voor professionals in onderwijs en opvang en voor gemeentes. Met eenn divers aanbod gericht op onderwijs- en opvoedingsondersteuning, ouderbetrokkenheid en taalontwikkeling vergroot Stichting Aanzet de mogelijkheden en onderwijskansen van kinderen.

Samen vergroten we de kansen van kinderen zodat zij hun talenten kunnen ontdekken, benutten en ontwikkelen. Met het oog op een mooie toekomst!

Onze huidige directeur Marry Broek bereikt eind dit jaar de pensioengerechtigde leeftijd. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe directeur / aankomend bestuurder. Bekijk de vacature.