FAQ

Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag of ons antwoord er niet bij? Neem contact met ons op via info@stichtingaanzet.nl of telefoonnummer 010 2322211.

Vragen van ouders over het coronavirus en de maatregelen van de overheid

Ouders geven aan dat zij vragen hebben over het coronavirus en over de maatregelen van de overheid. We verwijzen ouders voor actuele informatie over het coronavirus en de coronamaatregelen van de overheid naar de volgende websites:

De Rijksoverheid geeft informatie over de Coronamaatregelen in begrijpelijke taal.

Op de website geeft het RIVM actuele informatie en antwoorden op veelgestelde vragen

Pharos geeft informatie over het Coronavirus en de coronamaatregelen in diverse talen.

En verder:

Lees ook de dagelijkse nieuwsupdates en informatie op de website Opgroeien in Vlaardingen

Ik wil graag een routebeschrijving naar het kantoor van Stichting Aanzet

Ons bezoekadres is: Van Beethovensingel 126, 3133 EA in Vlaardingen.

Ons kantoor is gevestigd op de eerste verdieping in verzamelkantoor Hoogerwerf Office Experience, naast Peugeotdealer Eijgenraam.

Routebeschrijving met de auto
  • Vanaf de A20 neem je afslag 8 Vlaardingen-West
  • Vanuit de richting Rotterdam sla je linksaf onder het viaduct door, vanuit de richting Hoek van Holland sla je rechtsaf.
  • Je rijdt nu op de Marathonweg. Neem de derde afslag linksaf, de Marnixlaan op.
  • Daarna rijd je door tot de rotonde en daar sla je rechtsaf naar de Van Beethovensingel.
  • Vervolgens de eerste mogelijkheid rechtsaf en direct linksaf het parkeerterrein op.
Navigatie
Let op: maak je gebruik van navigatie, dan adviseren wij om Van Beethovensingel 124 in te toetsen.

Routebeschrijving met het OV
Bushalte Mahlerstraat is op 1 minuut loopafstand van ons kantoor.