FAQ

Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag of ons antwoord er niet bij? Neem contact met ons op via info@stichtingaanzet.nl of telefoonnummer 010 2322211.

Ik wil graag een routebeschrijving naar het kantoor van Stichting Aanzet

Ons bezoekadres is Van Beethovensingel 126, 3133 EA in Vlaardingen.

Ons kantoor is gevestigd in het verzamelkantoor van Hoogerwerf (eerste verdieping), naast Peugeotdealer Eijgenraam.

Routebeschrijving met de auto
  • Vanaf de A20 neem je afslag 8 Vlaardingen-West
  • Vanuit de richting Rotterdam sla je linksaf onder het viaduct door, vanuit de richting Hoek van Holland sla je rechtsaf.
  • Je rijdt nu op de Marathonweg. Neem de derde afslag linksaf, de Marnixlaan op.
  • Daarna rijd je door tot de rotonde en daar sla je rechtsaf naar de Van Beethovensingel.
  • Vervolgens de eerste mogelijkheid rechtsaf en direct linksaf het parkeerterrein op.
Navigatie
Let op: maak je gebruik van navigatie dan adviseren wij om huisnummer 124 in te toetsen.

Routebeschrijving met het OV
Bushalte Mahlerstraat is op 1 minuut loopafstand van ons kantoor