Vlaardingse Zomerschool is geopend

19-08-2019
Vanmorgen is de negende editie van de Vlaardingse Zomerschool officieel geopend door wethouder Sebastiaan Nieuwland van de Gemeente Vlaardingen. Dertig leerlingen die na de zomervakantie de overstap maken naar de eerste of tweede klas van het voortgezet onderwijs én het docententeam hebben er zin in.
Van 19 tot en met woensdag 28 augustus krijgen de leerlingen ‘s ochtends les van docenten, waarbij ‘lastige’ onderwerpen in wiskunde, Engels en Nederlands de revue passeren. Ook krijgen ze gastlessen van gastdocenten uit het bedrijfsleven. In de middag gaan de leerlingen eropuit voor sportieve, creatieve en culinaire activiteiten. Het thema van de Vlaardingse Zomerschool in 2019 is ‘ontdek en experimenteer!’ Volg de Facebookpagina voor het fotoverslag.