Voor kinderen van 12 tot 14 jaar
Tien uit tien: haal het beste uit jezelf!

Vlaardingse Zomerschool

NIEUWSUPDATE 15 JUNI 2020: DE VLAARDINGSE ZOMERSCHOOL IS VOLGEBOEKT! ALS JE JE VANAF NU INSCHRIJFT KOM JE OP DE WACHTLIJST

NIEUWSUPDATE 26 MEI 2020: DE VLAARDINGSE ZOMERSCHOOL GAAT DOOR! WE HOUDEN ONS AAN DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM EN DE MAATREGELEN IN DE ANDERHALVE METER SAMENLEVING.

Maak jij na de zomervakantie de overstap naar de eerste of tweede klas van het voortgezet onderwijs? Geluksvogel; jij kunt meedoen aan de jubileumeditie van de Vlaardingse Zomerschool van 17 t/m 26 augustus 2020!

Wat is de Vlaardingse Zomerschool?

De Vlaardingse Zomerschool is geopend in de laatste twee weken van de zomervakantie, van maandag 17 t/m woensdag 26 augustus 2020. Dit jaar is het de tiende jubileumeditie, met het thema

Tien uit tien: haal het beste uit jezelf!

’s Ochtends fris je je kennis op van taal, rekenen en Engels met hulp van docenten van het voortgezet onderwijs. ‘s Middags ontdek je tijdens leuke, stoere, sportieve en creatieve activiteiten hoe jij het beste uit jezelf en uit samenwerken met anderen kunt halen.

Vervelen is geen optie en saai is de Vlaardingse Zomerschool zeker niet! Na twee weken start je met een rugzak vol opgefriste kennis en zelfvertrouwen in de eerste of tweede klas van het voortgezet onderwijs.

Waarom doe je mee aan de Vlaardingse Zomerschool?

De Vlaardingse Zomerschool is een goede springplank voor een droomstart in de 1e of 2e klas van het voortgezet onderwijs. Je kunt deelnemen om verschillende redenen:
  • je wilt je kennis op het gebied van rekenen en taal opfrissen
  • je wilt kennismaken en vriendschappen sluiten met andere leerlingen
  • je wilt deelnemen aan afwisselende activiteiten
  • je wilt kennismaken met vakken en met docenten van het voortgezet onderwijs
  • je wilt goed voorbereid het nieuwe schooljaar in!
Kortom, de jubileumeditie van de Vlaardingse Zomerschool wil je niet missen!

Voor wie is de Vlaardingse Zomerschool?

De Vlaardingse Zomerschool is bestemd voor leerlingen van groep 8 die na de zomervakantie de overstap maken naar het voortgezet onderwijs en voor leerlingen die van de 1e naar de 2e klas van het voortgezet onderwijs gaan.

Wat kost deelnemen aan de Vlaardingse Zomerschool?

Deelname aan de Vlaardingse Zomerschool is gratis met dank aan onze partners en sponsors. We vragen je aanwezigheid en enthousiaste deelname aan het ochtend- en middagprogramma.

Hoe meld je je aan voor de Vlaardingse Zomerschool?

Ben je enthousiast? Meld je dan zo snel mogelijk aan via onderstaande button inschrijven. Er is plek voor 30 leerlingen. Update: De Vlaardingse Zomerschool is volgeboekt. Als je je vanaf nu inschrijft, kom je op de wachtlijst.

Heb je vragen?

Bel ons via 010 23 22 111 of stuur een e-mail. We geven snel antwoord!

Lees ook het jaarverslag 2019

Lees het verslag van de Vlaardingse Zomerschool van 2019.
Volg de Vlaardingse Zomerschool op Facebook en Instagram

Volg Vlaardingse Zomerschool