Voor kinderen van 12 tot 14 jaar

Vlaardingse Zomerschool

Maak jij na dit schooljaar de overstap naar de eerste of tweede klas van het voortgezet onderwijs? Dan kun jij in de laatste twee weken van de zomervakantie, van 8 t/m 17 augustus 2022 meedoen aan de Vlaardingse Zomerschool!

Wat is de Vlaardingse Zomerschool?

De Vlaardingse Zomerschool is geopend in de laatste twee weken van de zomervakantie van 8 t/m 17 augustus 2022.  Het thema is Get smart en ontdek je talent!

’s Ochtends fris je je kennis op van taal, rekenen en Engels met hulp van docenten van het voortgezet onderwijs. ‘s Middags ontdek je je talent tijdens leuke, stoere, sportieve en creatieve activiteiten. Je leert hoe jij het beste uit jezelf en uit samenwerken met anderen kunt halen.

Vervelen is geen optie en saai is de Vlaardingse Zomerschool zeker niet! Na twee weken start je met een rugzak vol opgefriste kennis en zelfvertrouwen in de eerste of tweede klas van het voortgezet onderwijs.

Waarom doe je mee aan de Vlaardingse Zomerschool?

De Vlaardingse Zomerschool is een goede springplank voor een droomstart in de 1e of 2e klas van het voortgezet onderwijs. Je kunt deelnemen om verschillende redenen. Bij de Vlaardingse Zomerschool:
  • fris je je kennis van rekenen en taal op
  • maak je nieuwe vrienden
  • doe je mee aan avontuurlijke en sportieve activiteiten
  • ga je op bedrijfsbezoek en krijg je een gastles bij een interessant bedrijf
  • maak je kennis met vakken uit het voortgezet onderwijs
  • bereid je je goed voor op het nieuwe schooljaar!!

Voor wie is de Vlaardingse Zomerschool?

De Vlaardingse Zomerschool is bestemd voor leerlingen van groep 8 die na de zomervakantie de overstap maken naar het voortgezet onderwijs en voor leerlingen die van de 1e naar de 2e klas van het voortgezet onderwijs gaan.

Wat kost deelnemen aan de Vlaardingse Zomerschool?

Deelname aan de Vlaardingse Zomerschool is gratis voor leerlingen met dank aan onze partners en sponsors. We vragen je aanwezigheid en enthousiaste deelname aan het volledige ochtend- en middagprogramma.

Hoe meld je je aan voor de Vlaardingse Zomerschool?

Ben je enthousiast? Meld je dan zo snel mogelijk aan via onderstaande button inschrijven. Er is plek voor 30 leerlingen.

Heb je vragen?

Bel ons via 010 23 22 111 of stuur een e-mail. We geven snel antwoord!

Lees ook het jaarverslag 2021

Lees het verslag van de Vlaardingse Zomerschool van 2021.

Volg de Vlaardingse Zomerschool op Facebook en Instagram

Vacature

We zoeken docenten voor de Vlaardingse Zomerschool! Iets voor jou? Bekijk de vacature en reageer snel!

Volg Vlaardingse Zomerschool