Ouders van kinderen

Training Weerbaar opvoeden

Tijdens het opgroeien tot volwassene raken sommige jongeren zichzelf of de aansluiting met de samenleving kwijt. Ouders zijn als geen ander in staat zijn om deze signalen vroegtijdig bij hun kind te ontdekken. Stichting Aanzet organiseert, in opdracht van de gemeente, bijeenkomsten voor ouders om dit te bespreken.

In de cursus ‘Weerbaar opvoeden’ geven we ouders adviezen en tips hoe om te gaan met hun puber. In de interactieve bijeenkomsten brengen we kennis over en krijgen ouders vaardigheden mee. De deelnemers leren van de begeleider maar ook en vooral van elkaar.

Belangrijke thema’s die aan de orde komen:
  • Contact met je kind / puber
  • Social media opvoeding
  • Waar vind ik hulp?
  • Identiteit & Burgerschap

Wilt u dat wij ook in uw gemeente een training 'Weerbaar opvoeden' verzorgen? Neem contact op met Nawal Albaz.

Coördinator

Nawal Al-Baz